Used Car Controller

Maakt u al gebruik van CCM Sales en wilt u kostbare tijd besparen? Vanaf nu is het mogelijk om een taxatie te starten in Used Car Controller en vanuit CCM Sales deze auto importeren om snel en zonder dubbele invoer een offerte te maken.

Hoe werkt het?

Used Car Controller heeft twee verschillende koppelingen met CCM Sales.

Nieuw: taxatie-koppeling

Een voertuig taxeren in Used Car Controller en importeren in CCM Sales. Via deze koppeling bieden wij u de mogelijkheid om ook de inruilauto op te nemen in de offerte. De gegevens van uw inruilauto kunt u via de knop ‘Opslaan/Voeg toe’ opvragen in het CCM sales systeem.

ccm sales venster

 

Bestaand: Bedrijfsvoorraad-koppeling

Uw voorraad ‘gebruikt’ synchroniseren met CCM Sales door uw voorraad te publiceren op de portal van CCM sales. Dit gaat op dezelfde manier als het publiceren naar andere portalen via het venster ‘ publiceren internet’ in Used Car Controller.

Publicatiescherm ucc

 

Hoe aansluiten?

Om gebruik te gaan maken van de CCM Sales koppeling kunt u contact met ons contact op nemen. De helpdesk is te bereiken via onderstaande contactgegevens:

Mail: helpdesk@usedcarcontroller.nl
Tel: 030-2619196

Wat is CCM sales?

CCM Sales is een offerte- en opvolgtool waarin door menig Used Car Controller gebruiker dagelijks wordt gewerkt. Zij offereren hierin nieuwe- en gebruikte voertuigen om vervolgens via een opvolgtraject de offerte te converteren naar een order.
CCM Sales gebruikers moeten echter de te offereren auto vaak nog volledig verrijken met gegevens.Doordat Used Car Controller een koppeling heeft gerealiseerd met CCM Sales heeft deze verrijking al plaatsgevonden.Dit bespaart uiteraard kostbare tijd en dus uiteindelijk geld.

CCM Sales is een initiatief van ADA, het bedrijfszusje van UnameIT, aanbieder van software-oplossingen op het gebied van automotive zoals LEF en SAM.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *