Auto's inkopen via Used Car Controller

Om jou een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden, bevat onze database voertuigen die afkomstig zijn van professionele groothandelaren en Used Car Controller gebruikers.

Aanbod van de professionele (groot) handel.
Voorafgaand aan deze introductie hebben we een groot aantal (groot) handelaren aan ons kunnen verbinden. De komende tijd groeit het actuele aanbod daardoor tot  zo’n 2000-2500 auto’s.

Aanbod van Used Car Controller gebruikers
Heb jij auto’s die je niet zelf gaat verkopen, dan staat deze in Used Car Controller met als soort ‘Handel’.

Status handel

Al jouw auto’s in het overzicht ‘Binnen’ die op status ‘handel’ staan, worden automatisch gepubliceerd op het platform. Dat geeft jou de mogelijkheid om de auto aan een andere Used Car Controller te verkopen. Meld je de auto verkocht, dan verdwijnt de auto direct. Zo voorkom je dat je wordt lastig gevallen over auto’s die je al verkocht hebt.

Zoeken in het B2B aanbod
Wil je gewoon zoeken in het B2B aanbod, dan is dat erg makkelijk.

Stap 1: Ga direct aan de slag met zoeken via Overzichten- B2B.

B2B overzicht

  • Bovenaan de pagina tref je de zoekcriteria voor het B2B aanbod. Zoek de door jou gewenste gebruikte auto’s op basis van de volgende criteria:
    • Merk
    • Model
    • Bouwjaar
    • KM stand.

Heb je een interessante auto gevonden? Vraag de contactgegevens op van de aanbieder of doe een openingsbod. Je ontvangt altijd de contactgegevens van de aanbieder zodat jullie samen tot een mooie deal kunnen komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *