Used Car Controller en 0900-TAXATIE, beide uitdagers van de gevestigde orde in de gebruikt auto markt, hebben na een succesvolle pilotfase een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Klantwens centraal bij Used Car Controller
Used Car Controller, het snelst groeiende occasion management systeem van Nederland, is door en voor professionele autobedrijven ontwikkeld. De behoefte aan een gegarandeerde taxatiewaarde kwam in gesprekken met de gebruikers regelmatig ter sprake.

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” link=”” linktarget=”_self” buttoncolor=”” button=”” title=”Michel van Roon, medebedenker van Used Car Controller:” description=”Op het gebied van gegarandeerde rest- of taxatiewaarden is de markt wat kopschuw geworden. Na een zorgvuldige evaluatie en pilot hebben we ervaren dat 0900-TAXATIE een stabiele en degelijke partij is die haar afspraken nakomt. Per 1 mei kan elke Used Car Controller gebruiker gebruik maken van de toegevoegde waarde van 0900-TAXATIE binnen Used Car Controller.” animation_type=”fade” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″][/tagline_box]

Gegarandeerde restwaarde via 0900-TAXATIE
Bij 0900-TAXATIE ben je altijd zeker van een gegarandeerde waarde. Dat geeft zekerheid. Maar de dienstverlening gaat verder. Naast een systeemkoppeling tussen 0900-TAXATIE en Used Car Controller heeft de Used Car Controller gebruiker persoonlijk contact met ervaren taxateurs. De geboden dienstverlening biedt alle garanties om een goed inruilvoorstel te presenteren aan de klanten van Used Car Controller.

 [tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” link=”” linktarget=”_self” buttoncolor=”” button=”” title=”Jos Nijland, directeur 0900-TAXATIE:” description=”Het mooie aan de samenwerking met Used Car Controller is de naadloze aansluiting van hun systeem en het onze. Beide systemen werken op basis van de laatste techniek en dat garandeert de toegevoegde waarde van ons bedrijf. Al tijdens de pilot periode zagen we een goede conversie van taxatie naar inkoop aan onze zijde. De persoonlijke aandacht van de mannen en vrouwen van Used Car Controller geven ons het volste vertrouwen dat de gebruikers van Used Car Controller onze toegevoegde waarde gaan ervaren en waarderen.” animation_type=”fade” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″][/tagline_box]

Persoonlijke introductie
Gebruikers van Used Car Controller worden in de maand mei tijdens gebruikerssessies persoonlijk geïnformeerd over de werking en toegevoegde waarde van de samenwerking tussen 0900-TAXATIE en Used Car Controller. Used Car Controller gebruikers zijn welkom op 14, 21 en 26 mei in respectievelijk Utrecht, Den Bosch en Enschede.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.