Upgrade Used Car Controller Basic

We schreven het al eerder, de consument is visueel ingesteld. Hoe ziet jouw auto eruit? Welke autodetails zijn de moeite waard? Bij welk autobedrijf kan ik het beste mijn volgende auto kopen? Allemaal vragen die niet alleen op basis van de tekst bij een auto advertentie worden geplaatst. Foto’s en video worden steeds belangrijker.

UCC Basic vanaf nu standaard met 24 foto’s
Alhoewel UCC Basic klanten niet actief vroegen om meer foto’s per gebruikte auto te kunnen plaatsen hebben we toch besloten het maximale aantal foto’s bij dit pakket te verhogen naar 24 foto’s. Een gemiddelde professional presenteert zijn auto’s op dit moment met tussen de 15 en 18 foto’s. Met Used Car Controller willen we de beste zijn en daarom willen we iedereen stimuleren meer foto’s te maken. Dat zorgt voor langere views op je auto’s en in de regel ook een kortere statijd. Alle redenen om elke gebruikte auto met 24 foto’s te presenteren.

Upgraden van Light naar Basic
Wil je als gebruiker van een Light pakket ook graag meer foto’s plaatsen, laat het ons hier dan weten. Een upgrade van je pakket is snel en simpel geregeld. En de kosten? Die verdien je terug door je auto’s sneller te verkopen.

Gebruikers TIP!
Heb je een recente smartphone, overweeg dan je foto’s met je telefoon te maken. Met veel smartphones kun je ondertussen hoogwaardige foto’s maken zonder kwaliteitverlies. Gebruik je de UCC App (Appstore / Google Play Store), dan komt jouw genomen foto direct in het autodossier te staan. Dus geen gedoe met kabeltjes en downloaden van harde schijven. Wil je direct vanuit de App adverteren, onder de knop publiceren kies je zelf de portals waarop jouw auto’s geadverteerd worden.

Foto's uploaden vanuit de Used Car Controller AppPubliceren vanuit de Used Car Controller App

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.