Samenwerking DCDW

podcast Paul de Vries

Beste Used Car Controller gebruiker,

Zoals je wellicht via de pers hebt vernomen, is Used Car Controller de nieuwe partner van de DCDW podcast van Paul de Vries. Hiermee is Used Car Controller met gepaste trots partner van een onmisbaar platform voor iedereen die zich binnen de autobranche wil ontwikkelen in (online) sales. Een match tussen twee partijen met dezelfde missie: de online autoverkoop beter maken. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je niet exact weet wat DCDW is.

DCDW podcast

DCDW is het bedrijf van Paul de Vries, specialist in online autoverkoop en woordvoerder van Marktplaats. Elke week neemt hij een podcast op, een soort radio uitzending die via iTunes, Spotify of SoundCloud te beluisteren is. Ideaal als je je ritje naar de zaak wilt gebruiken om je vakmanschap te verhogen. In de wekelijkse DCDW podcast van Paul interviewt hij ervaren automotive professionals. Zij delen hun kennis en ervaring met de jou en geven bovendien waardevolle tips en informatie. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Elke maandag  staat er weer een nieuwe podcast klaar. En die haal je simpel binnen via iTunes, Spotify en SoundCloud.

Waarom dit partnership met DCDW?

Bij de start van Used Car Controller hebben we ons ten doel gesteld om onze gebruikers beter in hun vak te maken. Dat doen we natuurlijk door Used Car Controller continue te verbeteren, maar ook door onze visie op marktontwikkelingen te geven. Paul heeft als doel om de online automotive beter te maken. Daarmee sluiten de missies van Paul en Used Car Controller op elkaar aan en kunnen we gezamenlijk interessante content bieden. Zoals bijvoorbeeld een workshop met Brian Pasch uit de VS.

DCDW Digital Car Dealer Workshop met Brian Pasch

Op 17 juni aanstaande wordt de #DCDW Digital Car Dealer Workshop met Brian Pasch georganiseerd. Brian Pasch is een marketing & sales expert uit de VS met een bijna ‘goeroe-status’. In deze workshop word je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Online Automotive Marketing. Tijdens de presentatie van Brian Pasch kom je alles te weten over Google Analytics Attribution Modeling. Bij deze vorm van analyseren meet je de effectiviteit van je eigen marketingkanalen ten opzichte van direct websiteverkeer en gesponsorde zoekresultaten in Google. Is dat niet wat we eigenlijk allemaal willen weten? Waar stoppen we ons reclamebudget in en waar niet? Het belooft dus interessant te worden.

Aansluitend: Google Analytics Workshop voor autobedrijven

Na de presentatie van Brian Pasch kun je deelnemen aan de Google Analytics Workshop voor autobedrijven. Deze workshop wordt verzorgd door Paul de Vries in samenwerking met Brian Pasch. Wil jij als merkdealer of universeel autobedrijf meer halen uit je marketing euro, dan moet je weten waar je bezoekers en kopers vandaan komen. Tijdens de workshop leer je hier meer over.

Inschrijven workshop

Omdat we partner zijn van #DCDW krijg je de kans om je als eerste in te schrijven voor het event met Brian Pasch. Het is op 17 juni in Bunnik, het belooft een mooie middag te worden. En helemaal leuk: door de verschillende partners van het event is deelname aan de workshop is geheel kosteloos! Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van markttrends, tips en de laatste ontwikkelingen van het UCC-platform.

Wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar!