NIEUWE VORMGEVING

Used Car Controller

Een nieuw seizoen, een nieuwe jas. Dit geldt zeker ook voor Used Car Controller,  want de make-over van ons Occasion Beheer Systeem komt steeds dichterbij.

Waarom nieuwe versie Used Car Controller?

In de afgelopen maanden werden we te vaak beperkt in wat we voor onze gebruikers konden realiseren door de bestaande vormgeving. Dat staat ons doel in de weg. We willen onze gebruikers namelijk in staat stellen om het maximale uit zich zelf en hun voorraad gebruikte auto’s te halen. Met de compleet vernieuwde versie van Used Car Controller kunnen we direct een aantal wensen en eisen van onze gebruikers realiseren. En dan oogt de applicatie ook nog eens modern en eigentijds.

Wat brengt de nieuwe vormgeving zoal?

  • Betere visuele weergave
  • Weergave op desktop en mobiel voor 99% gelijk
  • Nieuwe functies, zoals vrijwaren en verkocht melden vanaf je mobiel

Betere informatie = betere beslissingen

Bij de start ga je in eerste instantie ook iets missen: De management informatie. Die gaan we, samen met jou, opnieuw opbouwen. Stap voor stap. Maar met slechts 1 doel in het achterhoofd: jou in staat stellen betere beslissingen te nemen. En als je nu al belangrijke informatie mist, laat het ons weten!

Als eerste starten?

Met de nieuwe vormgeving is Used Car Controller helemaal bij de tijd. Wil jij als eerste aan de slag? Laat het ons weten. We gaan naar verwachting eind mei, stap voor stap, gebruikers laten ervaren hoe fijn het is om met de nieuwe Used Car Controller te werken. Op desktop en op mobiel.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van markttrends, tips en de laatste ontwikkelingen van het UCC-platform.

Wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar!