De vakpers schreef er al veelvuldig over. De gebruikte auto koper denkt steeds vaker in maandbedragen. Alsof een auto net zo afgerekend kan worden als een telefoonabonnement. Mobillie.nl heeft deze insteek gekozen voor een nieuwe portal waarop we uw auto’s gratis hebben gepubliceerd.

Mobillie.nl, de expert van Nederland voor privé financieringen voor auto’s

Of je  nu op zoek bent naar een exclusieve droomauto of gewoon handig vervoer wenst, Mobillie.nl toont direct aan wat de gekozen auto per maand kost. Op Mobillie.nl kan traditioneel gezocht worden op ; merk, type, kleur, uitvoering, en nog veel meer. Mobillie.nl kijkt echter ook of de auto ook in het maandelijkse budget van de potentiële koper past. Niet in een verkapte vorm van Financial Lease, maar als betrouwbare partij voor consumenten financiering.   Daarmee is Mobillie.nl uniek in Nederland en als eerste beschikbaar voor Used Car Controller klanten.

Mobillie Budget Meter

Zoeken op maandelijks budget, dat doet Mobillie eenvoudig door het zoeken op maandtermijn te introduceren. Gewoon inclusief de BTW, dus geen trucjes met Financial Leasing tarieven. Dat maakt zoeken een stuk efficiënter omdat alleen auto’s worden aangeboden die bij het budget van de klant passen.

Wat heeft Mobillie jou te bieden?

Allereerst is adverteren op Mobillie.nl gratis. Maar wat doet Mobillie dan voor het autobedrijf en waar verdient zij haar geld? Alle leads die worden gegenereerd door Mobillie.nl worden door haar gekwalificeerd op kredietwaardigheid. Kan de klant de auto ook daadwerkelijk betalen, dan wordt de lead aan u doorgestuurd. Inclusief de reeds uitgevoerde krediet kwalificatie.  Zo wordt het autobedrijf in staat gesteld de auto te verkopen en kan Mobillie.nl haar financiële diensten verkopen. Een win-win situatie dus.

Werking Mobillie in stappen
flowmobillie2

Mobillie is vrijwillig

Deelname aan Mobillie is uiteraard vrijwillig en gratis. Mocht u niet willen dat uw voertuigen worden gepubliceerd, laat het ons dan weten . Stuur een e-mail naar helpdesk@usedcarcontroller.nl of bel naar 030-2619196. wij zorgen er dan voor dat uw auto’s worden verwijderd.

Wie zitten er achter Mobillie.nl?

Mobillie is een initiatief van Finance Bizniz uit Gilze. Branchekenners Jan-Paul Ducaneaux en Jules Prince ondersteunen al jaren bedrijven bij het bemiddelen van autofinancieringen. In gesprekken met klanten hebben zij meermaals gehoord dat consumenten graag willen zoeken op basis van maandelijks budget. Een functionaliteit die tot op heden in de markt niet geboden werd. Mobillie.nl lost dit probleem op en faciliteert de aankoop van gebruikte auto’s voor consumenten bij autobedrijven.

Meer informatie

Heb je vragen laat het ons weten. We beantwoorden je vragen graag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.