Beste Used Car Controller gebruiker,

Ben jij als autobedrijf actief in het bijkopen van auto’s? Dan wij hebben goed nieuws! Met Network4Cars als nieuwe aanbieder op ons B2B handelsplatform is het voertuigaanbod namelijk gestegen. Network4Cars is dé internationale groothandel in zowel nieuwe- als jong gebruikte auto’s. De voertuigen zijn direct uit voorraad leverbaar en bieden een uitgelezen kans om snel en eenvoudig je voorraad aan te vullen. Met een uitgebreid aanbod van nieuwe personen- en bedrijfswagens van diverse merken maakt Network4Cars het bovendien óók voor universele autobedrijven mogelijk om nieuwe auto’s te verkopen.

Benieuwd naar het aanbod van Network4Cars? Kijk op het B2B handelsplatform via de knop ‘UCC B2B platform’ (homescherm) of via de knop ‘B2B’  (Overzichten -B2B)

Om je verkoopdoelen te behalen moet je als autobedrijf soms buiten de vastomlijnde kaders te denken. De toelating van Network4Cars op ons B2B handelsplatform biedt voor autobedrijven nieuwe kansen op verhoging van verkoopaantallen en rendement op de verkoop van jouw (gebruikte) auto’s. Zo bouwen wij verder aan onze missie: het ondersteunen van autobedrijven bij de professionalisering van Used Car Management!

Bijkopen als sleutelwoord

Wil je tegenwoordig succesvol zijn met de verkoop van gebruikte auto’s, dan zal je ook actief moeten zijn aan de inkoopkant. Bijkopen is het sleutelwoord, zonder interessante handel zijn je kansen op een gezond rendement immers snel verkeken. Niet voor niets brengt Used Car Controller via een eigen B2B handelsplatform groothandelaren en UCC gebruikers samen. Op dit platform kom je een zeer divers aanbod van auto’s tegen. Naast het voertuigaanbod van groothandelaren vind je hier auto’s die het predicaat ‘handel’ meekregen van overige UCC gebruikers en daarmee beschikbaar zijn voor de verkoop.

Heeft u vragen over UCC B2B Handelsplatform of wilt u hulp bij het instellen van een zoekprofiel? Neem contact op met onze helpdesk via 030-2619196 of via helpdesk@usedcarcontroller.nl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.