Scherm B2B

Bijkopen van auto’s gaat sneller en gemakkelijker dan ooit! Vanaf nu is het handelsplatform van Used Car Controller vanaf de homepage met één druk op de knop bereikbaar. Bekijk via de B2B-knop het actuele aanbod van zo’n 3.000 auto’s die op een koper wachten. De B2B functie is snel, eenvoudig en voor iedere gebruiker toegankelijk. Zo’n knop verdient een prominente plek op onze homepage.

Keuze genoeg

De knop ‘UCC B2B platform’ brengt je bij een gevarieerd aanbod van zo’n 3.000 personenwagens. Deze auto’s staan niet alleen bij groothandelaren, maar ook bij Used Car Controller gebruikers die bij de betreffende auto’s een handelsprijs hebben ingevoerd. En die auto’s kun jij nu kopen!

Zoekfunctie en bijkopen

Breng een bezoek aan het platform en maak handig gebruik van de aanwezige zoekfilters. Op die manier krijg je alléén de auto’s te zien waarin je daadwerkelijk geïnteresseerd bent. Staat er een auto tussen die aan jouw criteria voldoet? Dubbelklik dan op de auto voor meer gegevens en foto’s. Je kunt nu gelijk een bod uitbrengen. Liever eerst even telefonisch contact met de verkoper? Klik dan op de knop ‘Stuur mij contactgegevens’ en neem contact op met de verkopende partij.

Creëer kansen

Used Car Controller helpt je met het B2B platform op weg. Want met nieuwe inkoopkanalen en uitbreiding van je handelsnetwerk creëer je nieuwe kansen om je voorraad aan te vullen. Veel succes!

Greep uit het B2B aanbod

B2B aanbod

Hierboven een greep uit ons actuele B2B aanbod met voertuigen tussen de bouwjaren 2012-2018.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *