Van bezit naar gebruikt? Used Car Controller is er klaar voor.

B2C
Jonge consumenten overwegen steeds vaker geen auto meer te kopen, maar alleen te betalen voor het gebruik van de auto. De meest gebruikte vorm hierbij is private lease. Maar hoe adverteer je dat? Used Car Controller lost dit op.

B2B
Ben je een leasemaatschappij en wil je een te vroeg teruggekomen auto met scherpe maandprijs adverteren? Of wil je jouw voorraadauto’s met leaseprijs aanbieden op diverse websites? Met Used Car Controller los je dit snel en eenvoudig op.

Leasemodule van Used Car Controller
Per direct is het mogelijk om van elke auto (nieuw en/of gebruikt) diverse leasevormen te configureren en door te sturen aan sites die dit ondersteunen (o.a. Leasetrader). De leasevormen die ondersteund worden zijn:

  • Financial lease
  • Short lease
  • Full-operational lease
  • Netto-operational lease

Heeft u zelf een naam aan uw leaseproduct gegeven? Geen probleem, die naam registeren we en geven we door aan die sites die dit accepteren.

Publiceren met maandprijzen op je eigen website
Wil je je auto’s met leaseprijzen adverteren op je eigen website? Ook dan maakt Used Car Controller het je makkelijk. De voorraadmodule van Used Car Controller is te integreren in elke website. Wil je meer weten hoe je jouw auto’s met maandprijzen op je website presenteert? Laat het ons weten via info@usedcarcontroller.nl . Binnen twee werkdagen staan ook jouw auto’s met maandprijzen online.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *