Nog voor de zomer hebben we onze B2B module geïntroduceerd. Een eigen handelsplatform wordt steeds belangrijker om een maximaal transactieresultaat te behalen. (meer informatie zie video). Op basis van input van de eerste heavy users hebben we de B2B handelsmodule uitgebreid met SMS.

Goed kan beter

Veel van onze handelsrelaties beschikken over een mobiele telefoon. In de praktijk blijkt de e-mail functie minder vaak gebruikt te worden. Een SMS daarentegen komt altijd aan.

Wilt u een handelsbod ontvangen van uw handelsrelaties, stuur dan niet alleen een e-mail, maar vink SMS aan. Uw handelsrelatie ontvangt dan een SMS met daarin een unieke link naar de door u aangeboden auto. Onderweg of op kantoor kan zo makkelijk een bieding worden gedaan.

 

Waarom B2B module, je kan toch ook bellen?

We zijn gewend om bij het bepalen van de handelswaarde vaak te bellen met een of twee bekende handelaren. Daar is niets mis mee. Wil je je kans op een order maximaliseren, moet je wel zeker weten dat je met het beste bod werkt.

In de huidige gebruikte auto markt is er een schaarste en zien we de prijzen van handelsauto’s oplopen. De B2B module met SMS registreert al je handelsrelaties. Met één druk op de knop informeer je direct al je handelaren. Wat dat oplevert? Bij de heavy users tussen de € 100,- en € 500,- meer. Dat extra rendement wensen we alle Used Car Controller gebruikers toe. Zo wordt werken met Used Car Controller niet alleen makkelijk en efficiënt, maar verdient het zichzelf terug.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *