Met Used Car Controller is het vanaf nu mogelijk om in één keer auto’s aan te bieden aan al je handelsrelaties. Met één druk op de knop informeer je al je handelsrelaties. Dat bespaart niet alleen tijd, maar levert je ook snel en eenvoudig het hoogste bod op.

Used Car Controller biedt als occasion management systeem de mogelijkheid handelsrelaties te beheren. Je voert handelsrelaties eenmalig in. Per handelaar registreer je in welke auto’s ze geïnteresseerd zijn.

Wil je voor een bepaalde auto een handelsbieding ontvangen, dan volstaat 1 druk op de knop. Used Car Controller selecteert de handelaren die passen bij de auto. Op basis van merk, bouwjaar, kilometrage en soort auto (personenauto, bedrijfsauto) krijgen de handelsrelaties met het juiste profiel een verzoek tot bieden.

https://youtu.be/aJyHgW5_eBA

Naar verloop van tijd kun je exact bepalen met welke handelaren je het beste zaken doet. Je ziet echter ook welke handelaren achterblijven. Op basis van hun profiel kun je vervolgens bepalen welk (merk) specialisme nog ontbreekt in jouw handelsnetwerk.

Wil jij ook je eigen handelsplatform creëren? Wil je meer weten van de Used Car Controller B2B Module? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar helpdesk@usedcarcontroller.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.