Beste wensen 2020

2020: samen knallen met gebruikt!

Na een roerig jaar in onze branche is het bewijs weer eens geleverd: als er één branche dynamisch is om in te werken, dan is het wel de automotive. Voor de autoverkoop zijn dit wellicht de twee belangrijkste highlights van het jaar 2019:

Verkoop nieuw:

Bijtelling is bepalend voor de keuze van een zakelijke auto. Maar wie had ooit gedacht dat een elektrisch exemplaar het overzicht van de meest verkochte modellen zou aanvoeren?

Verkoop gebruikt:

Ondanks het toenemend aantal Private Lease contracten boekte de occasionverkoop wederom een plus. En dat terwijl de onderlinge verkoop tussen particulieren daalt! Voor autobedrijven die actief zijn met gebruikt, valt er dus geld te verdienen. Is dat geen gunstig perspectief voor 2020?

 

Used Car Controller helpt jou verder groeien

Traditiegetrouw staan op 1 januari de tellers bij de autobedrijven weer op ‘nul’. Inmiddels is de competitie alweer in volle gang. Wil jij jouw verkoopaantallen in 2020 laten groeien? Wij van Used Car Controller assisteren jou graag bij het behalen van je doelen. Met onze nieuwe webapplicatie, vol innovatieve functionaliteiten, helpen wij jou ook in 2020 weer een stukje beter te worden in je vak. Ben jij klaar om te knallen? Het team van Used Car Controller wenst jou een gezond en succesvol 2020!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *