Eurotax is een van de merken van de Autovista Group.  Autovista is in het buitenland bekend onder eigen naam maar ook onder de namen Glass’s (UK) Schwacke (DE). De groep levert prijs en specificatie informatie aan nagenoeg alle Europese besluitvormers.

Dat doet ze door een combinatie te maken van markt experts en informatie technologie. De markt experts zijn nog steeds mensen die dagelijks met de automarkt bezig zijn en de (prijs) trends duiden. Door dat te combineren met slimme IT technologie ontstaat een rijke database met restwaarde informatie die zijn gelijk niet kent in Europa.

Om de Nederlandse markt te voorzien van een betrouwbare Rest-BPM calculator is GO Remarketing Solutions, het bedrijf achter Used Car Controller, een strategische samenwerking aangegaan met Eurotax/Autovista. Zo profiteren Nederlandse automotive experts van de expertise van deze Europese marktleider

Wil je meer weten over hoe Used Car Controller de restwaarden van Eurotax heeft verwerkt in haar Rest-BPM calculator? Hier tref je meer informatie!